קרוהן ברמיסיה כיב ואפטות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

17/10/2018 | 20:41 | מאת: דינה

בס'ד שלום. אני כעשרים שנה עם קרוהן אחרי כריתה מלאה של מעי גס ופאוץ. מקבלת אימורן 100 מג .vsl3 ויטמינים. עושה כל חודש בדיקות דם שתקינות .לפני כשבועים היה לי דימום ..עשיתי בדיקת דם סמוי שיצא חיובי. היום בבדיקת קולונוסקופיה קצרה נמצא כי יש לי כיב ואפטות. מה זה אומר? חשוב לי לציין שאני מרגישה טוב בדיקות תקינות . מהטיפול הנדרש לכעב ולאםטות האם יש צורך באנטיביוטיקה.? תודה רבה

18/10/2018 | 07:23 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום שמחה שאת מרגישה טוב, ושבדיקות הדם תקינות. החלטה לגבי טיפול אנטיביוטי צריכה להנתן מהגסטרואנטרולוג המטפל/מבצע הבדיקה האנדוסקופית של הפאוצ'. בריאות שלמה דר' אבני

23/10/2018 | 16:01 | מאת: דינה

בס"ד שלום. בהמשך לשיאלתי , רציתי לציין שלפני שהיה הדימום לקחתי כדור ורמוקס לטיפול התולעים .ביתי בת השנתיים וחצי היה לה יכולנו קיבלנו. האם יכול להיות שמאחר ואין לי מעי גס , יש לי פאוץ האם יכול להיות שבגלל הורמוקס שלקחתי נגרם הדימום זה היה ממש ממש בסמיכות. איך אפשר לבדוק. תודה רבה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס