קלפרוטקטין וcrp גבוה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/06/2018 | 22:41 | מאת: סמי

בני בן 20 שוחרר מהצבא בשל גילוי מחלת קרוהן. לאחרונה ה crp יצא 6.7 , קלפרוטקטין 3768 כרגע לא מקבל שום טיפול. קיבל בעבר סטרואידים. שאלות: 1. באיזה בית חולים נמצאת מרפאת הגסטרו הטובה ביותר .2. מבקש המלצה לרופא פרטי פרופסור / מנהל מחלקה. 3. מה הטיפול המומלץ לאור הממצאים לעיל.

12/06/2018 | 07:40 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום סמי כמובן שאיני יכולה להתיחס לשני הסעיפים הראשונים בשאלתך באשר לטיפול המומלץ- בדיקות המעבדה הן מידע חשוב אך לא מספק על מנת להחליט על טיפול- יש צורך במידע לגבי תוצאות הקולונוסקופיה, הביופסיות שנלקחו, ובדיקות הדמיה אם בוצעו. הבדיקות שצינת מכוונות על פעילות דלקתית ולכן ממליצה שתפנו לגסטרואנטרולוג על מנת להחליט על טיפול בהצלחה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס