קוליטיס אימורן וסטרואידים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/04/2018 | 00:27 | מאת: אורלי

בני בן 18 עם קוליטיס לאחר שלא עזר ראפאסל וחוקנים כרגע עם פרדינזון לחודשיים ורופא ביקש שיקח אימורן הילד מסרב בגלל תופעות לוואי מה כדאי לעשות מה הבדל בין אימורן לביולוגית?

08/04/2018 | 19:08 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אימורן ניתן בכדורים, טיפול ביולוגי ניתן בזריקה או במתן תוך ורידי לכל תכשיר קימות תופעות לואי אפשריות, ולכל אפשרות יתרונות וחסרונות כדאי לנהל שיחה פתוחה עם הגסטרואנטרולוג המטפל, לשאול את כל השאלות ולהביע את כל החששות. מקווה שבנך יתגבר על החשש ויבחר בטיפול תרופתי אשר יעזור לו להגיע להפוגה ארוכה. ברוב המקרים הטיפול התרופתיי אינו גורם לתופעות לואי ואם הן מופיעות ניתן להתגבר עלהן על ידי מעקב צמוד והקשבה להנחיות הרופא המטפל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס