שאלות אשמח לתשובה.....

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/09/2017 | 14:40 | מאת: שיר

שלום.. 1. בקרוב כנראה אתחיל טיפול ביולוגי, (לדעתי הומירה או ריימיקד), האם יש לתרופה זו השפעה על גלולות למניעת הריון (״יאז״) ? אם כן, איך כדאי להימנע מהריון ? 2. אילו ממצאים ניתן לגלות מ קולנסקופיה חוזרת כעבור שנה וחצי ? 3. האם במחלת קוליטיס, ייתכן שלשולים או שזה מאפיין אצ מחלת הקרוהן או את שניהן ? 4. באבחנה רשום לי : קוליטיס מד שמאל סיגמה .. מה זה ? 5. התבקשתי לשתות מרוקן חדש.. אינני מסוגלת לשתות 3 ליטר! האם אוכל להחליף בפיקולקס ? תודה.. חג שמח ואחלה שנה :)

10/09/2017 | 18:31 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שיר, הפורום סגור - עד שנמצא דרך לנהל אותו בלי הפרעה עמך סליחהֿ

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס