קרוהן ויציאות קטנות.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/06/2017 | 12:29 | מאת: שולי.

שלום רב, בן 38 ברשותי קרוהן וקוליטיס מזה כשנתיים, מטפל A5+פומי+לעתים חוקן+נרות ותוספות. בזמן האחרון יציאות קטנות (לא מספקות) לאחר מכן שוב חוזר חלילה (יכול לחזור בין 3 ל-6 פעמיים רק בבוקר, (זה בד"כ בשעות הבוקר),). האם בשל כך העניין צריך להדליק לי נורה אדומה ויכול להיות שהבעיה עקב היצרות המעיים, או שמה יכול להיות גם עקב תסכול ופגיעה ביכולת ההתרוקנות? מה זה בעצם "פגיעה ביכולת ההתרוקנות"? מה רצוי / כדאי לעשות במצבים אלה, הן ללקיחה והן בבדיקות? תודה מראש על עזרתך!

30/06/2017 | 10:20 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

מציע לבקש מגסטרואנטרולוג שמטפל בך לבצע בדיקה אנדוטסקופית קצרה (סיגמואידוסקופיה), לוודא שהכל בסדר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס