קבעתי תור ;) .......,,,

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

03/05/2017 | 11:41 | מאת: שני - שנאל

תודה לך ד״ר דיברתי עם עינב, היא מקסימה, קבעתי תור לתחילת יוני. עד אז אני מקווה שיחול שור במצבי, אשמח לדעת חוץ מבדיקות דם, אילן מסמכים עליי להביא ?

05/05/2017 | 00:26 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

בדיקות דם (אם קופ״ח כללית - לא צריך להביא, אראה במערכת) בדיקות צואה לקלפרוטקטין, גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, תשובות ביופסיות, תשובות וצילומים של CT או MRI, תשובות של קפסולה, רמות ויטמין b12 וויטמין D, צפיפות עצמות. רשימת טיפולים (עם תאריכים/תקופות), תגובות לטיפולים :-)

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס