שמוש בנרות ראפסל , תודה - המשך

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/04/2017 | 07:49 | מאת: רות - אנה

שלום, בהמשך לתגובתי - על שימוש בנרות רשמת לי בתגובה ״דלקת?״ לא הבנתי מה פשר התשובה. ומדוע שימוש בנרות הוא חיוני ? האם פרוקטיטיס שמקורו ביופסיות דלקת כרונית שייכת לסוג קוליטיס (אין לי קרוהן) ? האם יש עוד דלקות כרוניות אליהן הוא שייך מלבד קוליטיס וקרוהן ?

29/04/2017 | 14:38 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

על שימוש בנרות רשמת לי בתגובה ״דלקת?״ לא הבנתי מה פשר התשובה. -- תשובה לשאלה מה יכולה להיות סיבה לאי-נוחות בפי הטבעת בעת שימוש בנרות ומדוע שימוש בנרות הוא חיוני ? -- הן כוללות חומר אנטי-דלקתי דמוי אספירין, שעוזר להפסיק את הדלקת. האם פרוקטיטיס שמקורו ביופסיות דלקת כרונית שייכת לסוג קוליטיס (אין לי קרוהן) ? -- אני לא לגמרי מבין את שאלתך האם יש עוד דלקות כרוניות אליהן הוא שייך מלבד קוליטיס וקרוהן ? -- דלקות זהומיות שעוברות ביחסי מין - לדוגמת פרוקטיטיס של גונוריה (זיוה) או כלמידיה.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס