קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/12/2011 | 15:51 | מאת: מרדכי

שלום אני כבן 40 יש לי קרטוקונוס יציב שמצריך עדשות קשות קשה לי מאוד עם העדשות שכן לאחר שאני מוריד אותם אני חש בעייפות גדולה. החלפתי עדשות כבר פעם אחת האם ישנה דרך לפטור את הבעיה ? 2. באיזה שלב ניצרך טבעות והאם ישנו סיכון בניתוח זה כיום אני משתמש במשקפיים שעוזרות קצת תודה

מרדכי שלום, ניתוח הטבעות נועד להשטיח את הקרנית במידה מסויימת ולא יפתור אותך מהצורך בעדשות מגע אלא יקל על הרכבתן. לעיתים ניתן להציע ניתוח השתלת עדשות תוך עיניות ובכך בעצם יפתור אותך מהצורך במשקפיים. בברכה, ד"ר עמי הירש

06/12/2011 | 11:57 | מאת: נועה

יש עדשות רכות שמיועדות לקרטוקונוס והן הרבה יותר נוחות,

06/12/2011 | 19:51 | מאת: מרדכי.

השמח לשמוע יותר פרטים לגבי העדשות הרכות

מנהלי פורום קרטוקונוס