עכוריות בזגוגית העין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/10/2011 | 15:29 | מאת: חנה

פרופ' קרמר שלום רב! תודה על תשובתך בשבוע האחרון יש שינוי בפלוטרס כלומר יש קרומים נוספים ששטים לי בעין ימין ( היכן שהיה לי קרע לפני כ9 חודשים) וכן בעין שמאל גם כן ישמן "שערה" שמשוטטת לה בעין ,יש לציין שאני בעלת קוצר ראייה גבוה ב14 לאוגוסט עשיתי בדיקת רשתית ע"י הרחבת האישונים הרופאת העיניים אמרהה שהכל תקין,אני כל הזמן בחששות על הרישתיות האם לגשת שוב לרופאת העיניים ?

חנה שלום רב, יש לעבור בדיקת רשתית דחופה רק אם מופיעים ניצוצות או ברקים שאינם פוסקים במשך היממה. התגברות הקרומים איננה מדאיגה אם אינה מלווה בניצוצות וברקים. בכל זאת כדאי לעבור בדיקת רשתית חוזרת עוד 3 חודשים לערך. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס