טיפול טבעי בקרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/05/2011 | 00:19 | מאת: קרנית

שלום רב! אני אשמח אם שני הרופאים יענו לי, וכמובן גולשים אחרים: שמעתי על אחת בשם שלומית נצח שטוענת שהיא יכולה לרפא קרטקונוס באופן טבעי,יש לי מס' שאלות- 1. האם שמעתם עליה?- אם כן מה דעתכם עליה? 2. האם הטיפול אצלה יכול להזיק? 3. האם מבחינה רפואית זה הגיוני? אם מישהו התנסה בטיפול שלה ב-ב-ק-ש-ה! שתפו אותי! תודה!

שלום רב, לצערי לא קיימת שיטה טבעית לטיפול בקרטוקונוס, לא מכיר ולא שמעתי על שיטה כזו. לא נראה לי כי עלולה לגרום לנזק. אין הגיון בטיפול טבעי במחלת קרטוקונוס. הטיפול המומלץ כיום, על מנת למנוע התקדמות המחלה הוא- קרוס לינקינג. הטיפול בצילינדר הוא השתלת טבעות בקרנית או עדשות מגע קשות מיוחדות. בברכה, פרופ' קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס