תרגילי עיניים לקרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/05/2011 | 21:47 | מאת: ש

שלום! שמעתי פעם שיש תרגילי עיניים שעוזרים לקרטקונוס והסיבה שלא משתמשים בהם היא כי קשה לעתמיד בזה, מכיוון שאני עושה יוגה על בסיס יום יומי, חשבתי שאולי אני כן אוכל לעמוד בזה, אם ידוע לכם משהו בנושא, אשמח לשמוע! תודה!

שלום רב, לצערי אין תרגילי עיניים כטיפול במחלת הקרטוקונוס. הטיפולים הכירורגיים הם: השתלת טבעות בקרנית, טיפול בcross linking ובמצבים קיצוניים-השתלת קרנית. במצבים קלים אפשר להסתדר עם עדשות מגע קשות נושמות או רכות או מיוחדות- תלוי בדרגת הצילינדר. במכון "עיניים" אנו מספקים טיפולים אלו. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

30/08/2011 | 16:09 | מאת: אסף מאיר

אני שוחחתי עם שלומית, השתכנעתי שהיא מלאת תשוקה, כמו גם ניסיון ותבונה רבה, בנושא הטיפול הטבעי בעיניים. ראוי לציין שעברתי ניתוח השתלת קרנית בעין ימין לפני כתריסר שנים וראה זה פלא - העין עדיין סובלת מעיוותים, וצילינדרים רבים נדרשים בעדשות אשר מותאמות לי. רוצה לאמר - בהחלט ייתכן והחלפת הקרנית לא פותרת את הבעיה במקרה והשורשים טמונים עמוק בפנים - זהו רק גילוח קצה הקרחון שממשיך לצמוח מבפנים. ודבר נוסף - הייתי שמח לשמוע האם קיימים מחקרים אחרונים בדבר גורמי הופעת עיוותים בקרנית.

21/05/2011 | 20:24 | מאת: שי ביטון

http://www.6x6.co.il/phpbb3/viewtopic.php?f=9&t=155&sid=aa68eee4cf7aea78b11985d6c9a2786d בלינק הזה שלומית נצח טוענת שניתן לרפא קרטוקונוס ע"י תרגילי עיניים ועוד מספר תרגילים . במידה ואתה מעוניין תחפש את המספר שלה באינטרנט ותדבר איתה . יש לה קליניקה ברמת גן. אני עדיין לא ניסיתי ללכת אליה ככה שאני לא יודע אם הטיפול אמין . בהצלחה, תפרסם במידה ואתה הולך לטיפול

מנהלי פורום קרטוקונוס