קרטוקונוס מלווה בgpc

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

25/10/2009 | 18:56 | מאת: גור ניסן

ד"ר שלום אני בן 27 אובחנתי במרפאתך בשנת 2002 כסובל מקרטוקונוס כשבאתי לברר על ניתוח להסרת משקפיים הופנתי לבירור על עדשות קשות ואכן במשך 6 שנים חבשתי עדשות מגע קשות ללא בעיה- בשנתיים האחרונות התווסף לכל זה גם gpc אז אחרי סבל ממושך עברתי לעדשות מגע סקלריות, העיניים שלי חיו עם זה בשלום עד לפני חצי שנה ומאז אני ממש סובל, אינני יכול לשים את העדשות יותר מחצי שעה בלי שהעפעפיים לא יתנפחו וכל העסק יתחיל לגרד בצורה איומה אני ממש סובל ולא יודע מה לעשות, הד"ר שאצלו אני מטופל אמר שאין מה לעשות ושעליי לסבול בשקט אבל זה בלתי אפשרי, ביררתי אצלו לגבי טיפול קרוס לינקין והוא אמר שכרגע אין צורך למרות שהוא לא נתן לי סיבה מפורטת מדוע, אני ממש מדוכא מזה זה ממש הורס לי את החיים,אני לא יכול ללמוד בשקט ובטח שלא לנהוג מה דעתך בנושא? מה לעשות? איך אני פותר את הדבר המציק הזה?

גור ניסן שלום, בשנים האחרונות נתבשרנו במספר פתרונות חדשים לטיפול בקרטוקונוס כגון טבעות, קרוס לינקינג והשתלת עדשה תוך עינית- כל מקרה לגופו, אולם ניתן לעזור ולטפל בקרטוקונוס בצורה מדוייקת וטובה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס