תרופה נגד יובש בעיניים שאין אותה בארץ ועזרה לי

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/10/2009 | 18:54 | מאת: דודו

שלום ד"ר שימי דודו עברתי ניתוח לייזר בעיניים לפני 4 שנים עברתי סבל אחרי הניתוח אם זה יובש רציני בעיניים עד למצב שלא הצלחתי לפתוח אותם בבוקר או לעבוד קצת במחשב וגם אפילו לא לצאת לאור ראיתי משהו כמו 10 רופאים וכמה פרופסורים נחמדים ורק אחד נתן לי את עיניי בחזרה יכול להיות שכל תרופה מתאימה לכל אדם בצורה שונה אבל אני ניסתי את כל התרופות נגד יובש שום דבר לא עזר לי עם התרופה אחי טובה היום שזה הילקומוד עד אחרון התרופה ג'ינטיל וכולל את כל הסוגים של המשחות יש תרופה שמיצרים אותה באיטליה מאותה שנייה שסמתי אותה בעיניים חיי הפכו למאושרים בזכות פרופסור אחד שקורים לא סלומון אריה שהייה בריא וימשיך לעזור לאחרים בגדול מה שרק רציתי להגיד אחד שעבר הרבה בחיים הכוונה בעיניים רציתי לעזור לכל מי שסובל ביובש בעיניים כל התרופות שמוכרים לנו פה זה רק עזרה ראשונה דעתי האישית קורים לתרופה הזאות לימיפיקס (LIMIPIX)אני ישאיר את המייל שלי לאנשים שיבקשו עזרה ויחסכו זמן וכסף בגדול רק רציתי להגיד לך שצריך להביא את התרופה הזאות לארץ כידי שתעזור לעוד הרבה אנשים שסובלים כמו שאני סבלתי הבעיה שאין משלוחים לארץ דיברתי עם החברה שנמצאת באיטליה והתרופה ללא מרשם ואין ען זה בעיה החברה נמצאת ברומא ברחוב TUBILUX פארמה חוזה ייצור דרך Costarica 20/22 00040 Pomezia, רומא איטליה באנגלית זה TUBILUX PHARMA Contract Manufacturing תודה רבה לך ואני מבקש שתחזיר לי תשובה ושוב תודה

23/10/2009 | 18:59 | מאת: תיקון של שם התרופה LIPIMIX

תיקון קטן קוריפ לתרופה ליפימיס LIPIMIX

דודו שלום, אכן אתה צודק לכל אדם יש תרופה שמתאימה לסוג העין והיובש. ייתכן והתרופה שמתאימה לך לא תתאים לאחרים וההפך. תודה על העזרה,נדיבות לבך והצורך לעזור לאחרים, כל הכבוד! בברכה, דר' שמואל לוינגר

30/10/2009 | 15:22 | מאת: דודו

תודה רבה על התשובה עוד כמה מילים רציתי להגיד לך שיש לך פורום חבל"ז דבר קטן כשה הפרופסור בדק אותי או אמר לי שיש לי יובש של אחד בן70 אתה מבין למה אני מתכוון התרופה הזאות מתאימה לכולם היא ללא מרשם רופא רק רציתי לדעת עם אתה מכיר את התרופה הזאות LIPIMIX ועם שמעתה עלייה פיתחו את התרופה הזאות באוניברסיטה ת"א אבל מייצרים אותה באיטליה זה הלינק של החברה http://www.tubilux.it/english/start.htm וזה הלינק של התרופה לכל מי שמעוניין http://www.densmore.mc/repository/Lipimix-package.JPG אני מבקש בבקשה תשובה ד"ר זה מאוד חשוב לי ואם אתה מכיר בית מרקחת שמתעסקת בארץ שמיבאים תרופות לארץ ללא מרשםבאופן פרטי תודה רבה לך על התשוובה הקודמת .

05/01/2010 | 08:35 | מאת: גילה

דודו שלום אני סובלת מיובש חזק מאד והייתי רוצה לדבר איתך על תרופת הפלא שציינת אנה תתקשר אלי .מייל שלי [email protected]

31/05/2010 | 20:38 | מאת: לירון

דודו או גילה תשאירו לי בבקשה את המספר פלאפון שלכם שאני יוכל ליצור איתכם קשר לגבי התרופה...

31/05/2010 | 20:38 | מאת: לירון

דודו או גילה תשאירו לי בבקשה את המספר פלאפון שלכם שאני יוכל ליצור איתכם קשר לגבי התרופה...

02/07/2011 | 11:17 | מאת: יוד

אבקש אם יש דרך קצרה להביא את התרופה(lipimix)בעקרון אני צריך 10 חב (ליפי דברי הפרופ)אני ליפני טיפול..ומה העלות הנמוכה ביותר שמצאת והאם צריך לשלם גם מכס??בנוסף למשלוח... בתודה מראש.. יוד

20/06/2013 | 11:19 | מאת: שגיא

מכונים לרכוש את התרופה ולקבל יותר מידע . אני גם סובל מיובש בעיניים .. שגיא 0547615496

27/08/2013 | 00:42 | מאת: יסמין

גם לי יש יובש בעיניים, אני אשמח לדבר איתך ולשאול אותך כמה שאלות לגבי הליפימיקס.. תודה רבה!!! :)

מנהלי פורום קרטוקונוס