גילו לי קורטוקונוס אשמח לעוד מידע

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/12/2016 | 13:46 | מאת: צרפתי בתאל

שלום רב שמי בתאל ואני בת 34 גילו לי קורטוקונוס לפני שבוע. הרופא אמר לי עדשות . קראתי המון על המחלה בימים האחרונים ועדין לא ברור לי כל כך מה עושים ? האם עדשות זה הפתרון היחידי? קראתי על ניתוח איך יודעים למי זה מתאים ? מה הסיכונים ? האם זה לכל החיים ? תודה מראש בתאל

בתאל שלום, קרטוקונוס היא מחלת קרנית ויש מספר אפשרויות טיפול בעניין. טיפול ביולוגי מסוג קרוס לינקינג או השתלת טבעות תוך עניות למניעת התדרדרות המחלה. את מוזמנת להגיע לייעוץ והכוונה לטיפול המתאים לך, במרפאתנו בתל אביב 3122* בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס