השתלת עדשות טוריות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

17/01/2016 | 18:01 | מאת: חיה

יש לי קטרקט בשתי העיניים ואני סובלת מקרטוקונוס.כמו כן יש לי צילנדר. האם אפשר לעשות ניתוח קטרקט עם השתלת עדשות טוריות? האם השתלת העדשות הטוריות יפחיתו את הצורך במשקפיים ובעדשות מגע? או שעקב הקרטוקונוס עדיף שלא להשתיל עדשות טוריות. .

השתלת עדשה טורית תפחית את הצורך במשקפיים, אך אינה מדוייקת בצורה מליאה שכן לא תמיד העדשה הטורית תצליח לתקן את העוות בקרנית שבמחלת קרטוקונוס גורם להופעת הצילנדר. ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס