קושי לאחר פלאג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/05/2015 | 00:28 | מאת: דני

דר' פאליק שלום תודות לטיפולך המסור בפלג בעין עם קרטוקונוס השתפר מצב העין ,אך לא להרבה זמן מהו השלב הבא בטיפול בעין עם קוצר ראיה גבוה כשיש קושי בהתאמת עדשה קשה? תודה

עינב שלום רב, מומלץ להשתמש בשיטת WAVE FRONT כאשר קיימים עיוותים אופטיים מעל רמה מסויימת (0.25 מיקרון) ובמקרה של אישונים רחבים מהממוצע של 6.0-6.5 מ"מ. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

דני שלום רב, השלב הבא הוא השתלת עדשה תוך עיינית לתיקון קוצר ראייה גבוהה והצילנדר אך לא תמיד בצורה מושלמת. עקוב אחר הקרטוקונוס. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום קרטוקונוס