לא סובל עדשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/09/2013 | 15:49 | מאת: לביא

שלום רב יש לי עדשות מיני סקלרליות. הן מטריפות את דעתי , מגרות מאוד את אזור העפעפיים העליונות ואת המוח, משגעות אותי.המוח מפוצץ, העצבים כואבים, אני עובד 8 שעות ביום. בפועל אני מצליח לעבוד בכל שעה אולי רבע שעה. לא מצליח להתרכז. עדיף מהשתלה? סביר להניח שלאחר השתלה יהיה לי יותר נוח עם עדשות או אפילו משקפיים? מה לעשות? לא מסוגל להאנק ככה עוד הרבה זמן.

לביא שלום רב, נראה לי כי דרך הטיפול הטובה ביותר עבורך היא השתלת קרנית, היות ואינך מסתדר עם עדשות מגע מיניסקלריות. קיימת אפשרות נוספת כצעד לפני השתלת קרנית והיא השתלת טבעות בקרנית, אולי ניתוח זה יביא ליישור מסוים של הקרנית העקומה ויאפשר הרכבת עדשות מגע רכות עם צילינדר, או משקפיים לחילופין. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס