בדיקה לכל המשפחה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/04/2013 | 09:40 | מאת: עמית

שלום, אחי בן 32, התגלה אצלו קרטוקונוס לפני כחודשיים. האם יש המלצה שאני (בת 30) ואחותי הצעירה (בת 24) נפנה לבדיקה? איזו? בנוסף יש לי שלושה ילדים - תאומים בני 4 (שנולדו פגים, בשבוע 29) ותינוק בן שנה. האם יש המלצות מיוחדות לגבי בדיקה או מעקב שלהם?

שלום רב, בדיקת עיניים לילדים בעיקר בפגים מומלץ לבצע אצל רופא עיניים המתמחה בבדיקת ילדים. -מומלץ לך ולאחותך להיבדק על מנת לגלות האם קיימים סימנים התחלתיים של קרטוקונוס. בברכה, ד"ר הירש עמי

מנהלי פורום קרטוקונוס