השתלת קרנית חוזרת

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

25/02/2013 | 12:15 | מאת: פרידה גנץ

לפני 25 שנה עברתי השתלת קרנית שכעת היא עכורה וראיה בה ירדה .יש לי קורטוקונוס. אני עברתי דום לב בזמן ניתוח . השאלה האם חדר ניתוח פרטי מספק מבחינת איכות הפיקוח בזמן ההרדמה? האם בניתוח חוזר יש יותר סיכונים ולכן יש לבחור מנתח מומחה ? האם אפשר לנתח בבית חולם ולבקש לקנות קרנית מחול?

פרידה שלום רב, בבתי חולים פרטיים קיים מערך הרדמה והתאוששות בדומה לחדר ניתוח בבית חולים ציבורי. בניתוח קרנית חוזר יש יותר סיכויים באחוזים נמוכים לדחיית השתל. בברכה, ד"ר עמי הירש

17/07/2013 | 10:09 | מאת: תמי שם ווב

שלום רב עברתי השתלת קרנית לפני שנתיים וחצי ולאחרונה כל פעם שאני מרימה משהוא כבד יש לי לחץ על העין וכאבים ולפעמים גם סוג של דקירות בתוך העין פניתי לרופא שלי הוא בדק ואמר שהכול נראה בסדר והחזיר אותי לטיפול של טיפות כל שעה לשבוע ושחזרתי שוב לפגישה הוא אמר שהכול בסדר אבל לפעמים אלו בימניים של דחייה או יובש בעניים וביקש לבוא לבדיקה בעוד חודש רציתי לדעת מה הסימנים לדחיית קרנית והאם זה נורמלי לאחר שנתיים להרגיש כזאת רגישות בעיין אני בת 36 היום ונורא רוצה להיכנס להריון למרות שהרופא שלי אמר שאין שום בעיה וגם ללדת לידה טבעית בבקשה עם תוכל לחזור אלי בתשובה על כל השאלות אודה לך מאוד

מנהלי פורום קרטוקונוס