השתלת עדשה תוך עינית לחולה קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/02/2013 | 21:01 | מאת: RAZGO

שלום שמי רז אני סובל מקרטוקונוס כבר 16שנים עד עכשי(בן36) אני ניסית את כל האפשרויות עם עדשות מגע אך ללא הואיל לא התרגלתי אליהם כבר מספר שנים אני מרכיב רק משקפיים כמובן שזה לא פותר את הבעיית ראיה וכרגע ששמעתי שקיים ניתוח חדשני יחסית שיכול אולי לתת לי פיתרון של תיקון הראייה אשמח לקבל פרטים מדוייקים יותר

24/02/2013 | 23:23 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רז, אתה אולי מתכוון לטיפול הנקרא קרוס-לינקינג שנועד להקנות לקרנית יותר חוזק כדי לנסות למנוע את התקדמות המחלה. אולם לא מדובר בטיפול הפותר את הקרטוקונוס. מעבר לכך, בשנים האחרונות לא ידוע לי על ניתוח חדש או טיפול פורץ דרך לטיפול/לתיקון בקרטוקונוס עצמו. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס