בלט עין קשור לנטילת אדרל?

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/01/2013 | 17:35 | מאת: אמא

שלום: תודה על התגובה הקודמת. לבת שלי החל הבלט עין סמוך לנטילת אדרל (תרופה לקשב וריכוז) כעבור זמן נעלם הבלט סמוך להפסקת התרופה. כעת, חזר הבלט בסמוך להעלאת מינון האדרל. mri יצא תקין לגמרי.כך גם בדקות בלוטת מגן. הפסקנו את נטילת האדרל, הגענו לבדיקת עיניים והבלט אכן נעלם. לא ידוע על קשר בין אדרל לבלט עין. לכן אני מתלבטת: האם לאפשר לה להמשיך ליטול אדרל. האם בלט העין מסוכן? האם יתכן שהתרופה גורמת לזה למרות שזה לא רשום בתופעות לוואי? תודה על תגובתכם.

שלום רב, במידה וה MRI אכן תקין וכך גם תפקודי בלוטת המגן, ניתן להמשיך עם תרופת האדרל. אם תהיה החמרה בבלט העין, תמיד תוכלי להפסיק התרופה. כדאי להמשיך לחפש קשר בין השניים אצל מומחים המטפלים בתרופה. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס