משהו מציק בעין דחוף

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/01/2013 | 23:07 | מאת: דן נוימן

היי עשיתי כשנה ניתוח קרוס לינקינג לעצירת הקרטוקונוס כיום הרופאים טוענים שהעין משתקמת וה קרטוקונוס נעצר אני מרגיש בעין שמאל משהו מציק גילו עכירות שאני מעלה אותה למעלה זה צורם צילמתי את העין ויש כתמים צהובים מה זה ? תודה דן

08/01/2013 | 13:42 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

דן שלום רב, קשה לי להבין מהתיאור שלך מהם הכתמים הצהובים. לפעמים לאחר קרוסלינקינג נוצרת עכירות בקרנית (החלק השקוף של העין), אך בדרך כלל זה לא נראה חיצונית. ממליצה לך להיבדק על ידי רופא עיניים. בברכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום קרטוקונוס