קרטוקונוס וקרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/02/2019 | 21:10 | מאת: סיגל

הבן שלי בן 17 עשה מיפוי קרנית והתברר שיש לו קרטוקונוס. בעין אחת יותר חמור מהעין השניה. הייתי איתו אצל רופא מומחה לקרנית שאמר שהטיפול העדיף לו הוא קרוס לינקינג. כך אפשר לעצור את המחלה . עקבתי אחרי שאלות של אנשים ושמתי לב שרבים עושים את הקרוס לינקינג כאשר המחלה מאוד מתקדמת. במקרה של בני עשינו מיפוי פעם אחת והכל התחיל רק לפני 3 חודשים. האם אני ממהרת עם הטיפול הזה?

שלום רב, עדיף שלא לדחות את הטיפול ולבצע אותו כמה שיותר מהר. הטיפול מעקב את התדרדרות המחלה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום קרטוקונוס