אקטזיה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

18/06/2012 | 23:24 | מאת: אשר

שלום רב, עשיתי ניתוח לייזר לפני 8 שנים ולאחר 5 שנים חלה התדרדרות בראייה. היום הקרנית לא קמורה ועם עיוותים קשים. עין ימין במצב של קרטוקונוס מתחיל ועין שמאל במצב ממש לא טוב אפילו חמור. המליצו לי על טבעות או קרוס ליינקינג. עם נטייה יותר לקרוס ליינקינג. הייתי שמח לקבל המלצה/ הכוונה ולדעת על ההשלכות של הטיפולים , היכן היום ניתן לעשות טיפול כזה וכמה זה אמור לעלות.... תודה מראש

אשר שלום רב, אני מבצע ניתוח של השתלת טבעות בקרנית לאחר ניתוחי לייזר בעבר עם מצב של קרטוקונוס משני או אקטזיה. היות ולא כל מקרה מתאים להשתלת הטבעות, יש להגיע אלי ליעוץ למרכז "עיניים" במגדלי עזריאלי (3122*). לגבי הטיפול של קרוס לינקינג, גם הוא טיפול טוב, אך אינו משפר הראייה ואינו משפר הצילינדר באופן משמעותי, ולכן כדאי לנסות קודם השתלת טבעות, אשר אותה אנו מבצעים בעזרת לייזר מיוחד הנקרא אינטראלייזר. יש להגיע לייעוץ ואז תוכל לקבל הצעת מחיר. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס