עדשות קשות וקרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

29/11/2017 | 19:55 | מאת: ינון

לפני שנה אבחנו אצלי קרטוקונוס ועכשיו עשיתי שוב מיפוי קרנית וגילו שזה החמיר.. הציעו לי לעשות קרוס לינקינג ולשים עדשות קשות.. אבל אני לא רואה שום סיבה לעשות אפ אחד מהם.. אני רואה דיי טוב ואני אפילו לא שם משקפיים. אז באמת יש סיבה לשים עדשות ולעשות קרוס לינקינג?

אם הראיה טובה אז אין חובה להרכיב עדשות. לגבי טיפול בקרוס, אם ישנה החמרה בבדיקות חוזרות אז מומלץ על טיפול בכדי למנוע הדרדרות נוספת אשר תגרום גם לירידה בלתי הפיכה בראיה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום קרטוקונוס