יעוץ בענין קרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/03/2012 | 20:13 | מאת: נועם

שלום!! אני בגיל 22 והתגלה אצלי קרטקונוס זה מיפוי הקרנית שלי http://www.siz.co.il/my/ydjem2mw5mdz.jpg האם המצב קשה? במצב נוכחי איני מרכיב שום מקפים/עדשות ניסיתי להתאים עדשות קשות לקרטקונוס אך ללא הצלחה איזה תחלופות יש במקום?

נועם שלום רב, מחלת הקרטוקונוס עלולה להחמיר ולהתקדם בהדרגה בגיל שלך-גיל 22, ולכן כדי לעבור את המחלה כדאי לעבור טיפול ביולוגי הנקרא קרוסלינקינג שהוא מתבצע על ידי במכון שלנו-מכון עיניים-בעזריאלי תל אביב, כדאי לקבוע תור לבדיקה לפני טיפול זה לשם ייעוץ מה ניתן לעשות עבורך. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

25/04/2012 | 16:28 | מאת: גיא יובל

שלום רב אני עם הסיפור הזה משנת 1999, כיום אני בן 40, והעסק התייצב אצלי כבר למעלה מ 8 שנים. יש לי טשטוש ראיה חזק בעין שמאל ובה אני חייב עדשה כדי לראות. בעין ימין המצב פחות חמור וניתן עדיין להתאים משקפיים. מזה תשע שנים אני מרכיב שילוב של עדשות קשות ורכות (שתיים בכל עין) וזה שילוב לא רע מבחינתי. העדשה הקשה מונחת על עדשה רכה (אני משתמש בחדשיות). אני משתמש בדמעות מלאכותיות להגנה מפני היובש בעיניים. יתכן וזה יהיה טוב גם לך. גיא יובל [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס