בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

26/02/2012 | 00:28 | מאת: עליזה פרידמן

תודה רבה לך על המידע החשוב, ד"ר הירש, תשובתך עודדה אותנו מאוד. ברשותך, יש לנו שאלה נוספת באותו עניין. בין הקצה של ראייה תקינה לקצה של העוורון, מה הסולם? או במלים אחרות, אם העצב שלה הוא בעובי של כ-5.5 בכל הרביעים בשתי העיניים, מה עובי העצב שנחשב לעוורון? כרגע, אגב, הראייה שלה תקינה ונורמלית. ועוד, אוסיף שהניתוח שהיא עברה הוא להסרת מנינגיומה - גידול שפיר בבסיס הגולגולת. שוב, תודה רבה על תשובתך. עליזה

עליזה שלום רב, אין קשר בין עובי העצב ובין עיוורון, אני שמח שעובי העצב תקין בכל רביע-זהו מצב תקין ונורמלי. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס