תוצאות בדיקת מיפוי

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/02/2012 | 23:07 | מאת: אמנון

שלום מרכיב עדשות מגע רכות 30 שנה ,בן 47 לאחרונה חלה ירידה בראיה של מספר ל -5 ,לאחר מספר חודשים חזר שוב המספר כמעט למספר המקורי מינוס 4 לערך בשתי העניים ,במיפוי שבוצע אובחן קונוס האם יש הסבר לתופעה של חזרת המספר למצבו בקודם ? וקשורה לתוצאות המיפוי האם שימוש במשקפיים לא מתאימות כיומיים לפני הבדיקה או שימוש רב בעדשות יכול להסביר אף הוא תוצאות המיפוי

שלום רב, אני בספק על פי התאור שלך כי מדובר בקונוס. המלצתי היא לא להרכיב עדשות למשך 7-10 ואז לבצע את המיפויים. נדיר שבקוצר ראיה סדיר כמו שלך תופיע תופעת קונוס ללא אסטיגמציה או הידקקות קרנית או אי סדירות מסוימת שעלולה להיות קשורה לקונוס. בברכה, ד"ר הירש עמי

מנהלי פורום קרטוקונוס