הפרופסור כתב בזמנו pseudoptosis בגלל ספיגת רקמת הש

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

16/01/2012 | 21:10 | מאת: ל

ומן. האם הוא התכוון לספיגת הזגוגית? היה לי דימום מתמשך לאחר מכה טראומטית בראש -בארובת העין. האם באמת משקפיים ופריזמות ישפרו את המראה הקוסמטי שלי? האם אפשר לעשות שהמשקפיים יהיו שקופות וגם יגנו עלי מהשמש? בשמש אני לא יכולה להיות עם משקפי ראיה, ומשקפיים מתחלפים שהיו לי פעם היו ממש לא נוחים לי, ומשקפי שמש אני צריכה להחליף מדי פעם כי הן מכהות לי את העולם במקומות שלא צריך בהם משקפי שמש.

שלום רב, זהו מושג המתייחס לעפעפיים, אין בין מושג זה והזגוגית כל קשר. - את צריכה למצוא את המשקפיים שיתנו לך את היחס האידיאלי בין ההגנה מקרני השמש ובין האופטיקה. בברכה, ד" הירש עמי

19/01/2012 | 01:01 | מאת: ל

בלי קשר למה שהוא כתב, אני לא פוזלת אבל במבט מהמרכז שמאלה יש צניחה למטה של האישון שמתגברת ככל שאני יותר מסתכלת שמאלה, וזה רק בעין שמאל, ומתבקש שזה בגלל ספיגת רקמת השומן שבה נמצאים השרירים. 2. איך אני מוצאת את המשקפיים שיתנו לי את היחס האידאלי בין ההגנה מקרני השמש ובין האופטיקה? חשבתי על זה וניסיתי אבל לא קיבלתי כזה דבר. וגם כשקיבלתי זה לא היה טוב לגמרי.

שלום רב, הספיגה היא ספיגת השומן הארובתי לאחר הטראומה (אני מניח). רק משקפיים כהות יכולות למסך פטוזיס או פסאודופטוזיס. פריזמות לא משפרות מראה קוסמטי אלא רק כפילות ראייה. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

21/01/2012 | 15:33 | מאת: ל

שלום רב, הספיגה היא ספיגת השומן הארובתי לאחר הטראומה משקפיים כהות (כהים) לא טובים לי בתנאי חדר ומטה. רוב הזמן אין לי כפילות ראיה ואני חייבת לשפר את המראה הקוסמטי. או שאני צריכה פיתרון אחר מפריזמות, או שאני צריכה פריזמות רק לנקודה ממנה מתחילה לי פזילה מדומה, כי אני יודעת שזה ישפיע על האישון ויישר אותו או ימנע את הגיעו למצב שמדמה פזילה.

31/01/2012 | 15:52 | מאת: ל

אין לי בעיה בעפעף. זה היה פסדופטוזיס וכנראה בגלל התרחבות התאים מהטראומה או מהדימום. יש לי כאמור צניחה של האישון בעין שמאל שמתגברת ככל שאני מסתכלת יותר שמאלה, כלומר רק בעין שמאל, כי אז כבר אין לי מיזוג בין העיניים וזה גורם לפעמים לכפילות ראיה אבל בדרך כלל לא.כשאני מתמקדת בעין שמאל היא לא צונחת וכששתי העיניים מתמזגות אני מתמקדת בעין ימין ואז גם היא לא צונחת. הבעיה רק כשהן לא יכולות למזג מבט. לכן קיוויתי שישנן עדשות שיכולות לטפל בזה. ואני עדיין מקווה. חשבתי שפריזמות יכולות אבל אולי אלה עדשות אחרות. אנא כתוב שזה אפשרי . תודה

19/02/2012 | 15:09 | מאת: ל

מהטראומה וחזרו לגודל שלהם. הוא כתב את זה בשנת 89 ודברים השתנו מאז. אבל ספיגת השומן הארובתי משפיעה דווקא על האישון ומשקפי הראיה שלי לא מתקנים את זה ואני צריכה תיקון כי ספיגת רקמת השומן השפיעה על מיקום האישון בגלגל (כדור)העין. אני צריכה לאזן את זה באמצעות תיקון במשקפיים.יש לי מעט מאוד כפילות ראיה אבל זה כי אוטומטית אני מתעלמת נהעין השניה. אני הולכת לקנות משקפיים יותר קטנים בשביל שזה לא יבלוט אבל זה לא תיקון אמיתי ואני צריכה תיקון אמיתי.

מנהלי פורום קרטוקונוס