אשקלון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

20/06/2013 | 12:02 | מאת: שרון

שלום רב, אני פונה בשם אבי אשר אובחן כחולה במיאסטניה גרביס . התחיל בכאבים בגוף , צניחת עפעפיים ברורה , ראייה כפולה וכעת ממש מתקשה ללכת . ראשית, האם בריחת שתן קשורה למחלה? האם אוכל לקבל חומר אינפורמטיבי כדי שאוכל ללוות אותו ולעזור לו גם בתהליכי אובדן כושר העבודה ואחוזי הנכות . הבנתי שאין מרפא למחלה, והוא כבר נוטל כדורים שקיבל אבל עדיין המצב לא יציב . תודה , שרון

שלום שרון, כאבים הם לא סימפטומים ישירים של מיאסטניה. הסימפטומים של מיאסטניה גרביס הם חולשת שרירים. בריחת שתן יכולה להיות קשורה למיאסטניה, אולם זה לא חייב להיות קשור, גם לאנשים ללא מיאסטניה קיימת האפשרות לבעיות בבריחת שתן. שלחתי לך חומר אינפורמטיבי למייל שלך

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס