שילוב של תרופות

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

26/05/2010 | 11:58 | מאת: מעין

שלום רב, רציתי לדעת האם ידוע לך אם מותר לשלב תרופות אטידיכאונית (SSRI) יחד עם הטיפול למיאסטניה גרביס הכולל שימוש בסטרואידים וטיפול לדיכוי מערכת החיסון באמצעות התרופה Imuran? האם ניתן לשלב? מי יכול להמליץ על כך? ושאלה נוספת האם ידוע לך אם ניתן לצרוך תוספי מזון - נוגדי חימצון כמו ויטמין C, ויטמין E , סלניום וכ'ו? תודה רבה

שלום מעיין, תרופות הם בעיה אצל חולי מיאסטניה ועלולות להחמיר את המחלה. רשימה של תרופות אלה נמצאת אצל כל חולי המיאסטניה. אם אין בידייך את הרשימה , שילחי לי מייל ואשלח לך את הרשימה. אני לא הייתי ממליץ להשתמש בתרופות אנטידיכאוניות אלא אם את חייבת ולגבי תוספי מזון שימי לב לא להשתמש בכאלה ש "מחזקות את המערכת החיסונית" כאשר את לוקחת תרופות במטרה "להחליש את המערכת החיסונית".

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס