לונה Mestinon 60 mg

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

03/08/2018 | 20:14 | מאת: Luna

שלום , אני בת 25 ולפני חודש וחצי אובחנתי במיאסטניה גרביס ,(myasthenia occular) , סבלתי כבר שנתיים וחצי מעייפות נוראית בכל הגוף במיוחד בזרעות וברגליים אך לא נתגלה כלום בבדיקות הכלליות עד שלפני חצי שנה התחיל אצלי פטוזיס בעיין שמאלית ואז התחלתי עם כל תהליך הבדיקות עד שאובחנתי במיאסטניה גרביס אוקיולאר רק בעיין ,והתחלתי לקחת מסטינון 60 מ"ג פעמיים ביום , מאז שהתחלתי לקחת את התרופה הרגשתי יותר בעייפות ואפילו התקפי עייפות בכל הגוף ואפילו התכווציות חזקות ומעוותות בכף הרגל וגם קפיצות שרירים בכל הגוף כל הזמן וגם הרגשה של אי נוחות בבטן ! האם תרופה זו יכולה להחמיר את המצב ? או שאלו תופעות לוואי ואני צריכה תרופה אחרת ? (בכלל יש תרופה אחרת ?) אשמח לעזרה, תודה , לונה

שלום לונה קפיצות שרירים בכל הגוף מציינות בד"כ שאת לוקחת יותר מדי מסטינון שגורמות לך למינון יתר ול "משבר קולינרגי" שעלול להביאך לבעיות נשימה צרי איתי קשר טלפוני 09-7727060

"קפיצות שרירים בכל הגוף" יכולות לציין שאת במצב של מינון יתר של מסטינון צרי איתי קשר 09-7727060 לבירור העניין

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס