יש לי עוד כמה שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

24/06/2018 | 19:43 | מאת: הודיה

שוב שלום ותודה. יש לי עוד כמה שאלטת בבקשה: 1) האם תשובה חיובית לקולטנים לאצטילקולין זה בוודאות מיאסטניה או שיכולה להיות כל מחלה איטואימנית אחרת? 2) האם מיאסטניה קשורה לכאבי ראש שאני מרגישה ? 3) האם מיאסטניה לא מטופלת מחמירה במהירות? 4) האם מיאסטניה חייבת להיות חולשה תמידית או שיש זמנים שמרגישים "רגיל"? תודה רבה

תשובות : 1. בוודאות מיאסטניה, אין קשר למחלות אחרות 2. לא 3.סבירות להחמרה , שונה מחולה לחולה מיאסטניה היא מחלה לא יציבה שלעיתים מחמירה ולעיתים מטיבה.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס