תרופות אסורות לחולי מיאסטניה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

20/12/2017 | 06:23 | מאת: יצחק

לאחרונה הובחנתי כחולה במחלת מיאסטניה גרביס וגם גרייבס ( 2 מחלות עיניים גם יחד) מאחר ואני נוטל כדורים כנגד לחץ דם כולסטרול אומפרודקס כנגד צרבת ואף כדורים לאיזון בלוטת המגן רציתי לבקש לקבל את רשימת הכדורים האסורים למי שחולה במיאסטניה גרביס ידוע לי שכדורים מקבוצת הסטטינים אינם פועלים לטובה במקרים אלו ולכן שאלתי האם ישנם תחליפים

שלום יצחק אני מתייחס למחלת המיאסטניה שלך : מעוניין לצרפך ל "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" דרכה תקבל עדכונים על המחלה ותוזמן למפגשי תמיכה . לשם צירופך אני מבקש לדעת אם אתה מאובחן במחלה וקצת אינפורמציה עליך כגון: שם מלא, שנת לידה, מקום מגורים, טלפונים (קווי ונייד), קופ"ח וקצת פרטים על מהלך המחלה כגון: מתי, היכן וע"י מי אובחנת במחלה (האם תוצאת בדיקת הדם לנוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין התקבלה חיובית), מה היו הסימפטומים הראשונים שגרמו לך לפנות לנוירולוג מה התרופות שקיבלת, מה מצבך כרגע ומה התרופות/טיפולים שאתה מקבל עכשיו (כולל מינונים). אם אתה מאובחן במחלה, אני מזמין אותך להצטרף ל "קבוצת תמיכה מיאסטנה גרביס MG" בפייסבוק שהוא פורם סגור/סודי שרק חולי מיאסטניה מאובחנים נמצאים בו לשיחות על המחלה וההתמודדות ביום יום. בכדי להכניסך לפורום אתה צריך להיכנס לדף הבית שלי בפייסבוק Moshe Pick ולבקש ממני חברות. כאשר אקבל את תשובותייך לפרטים שביקשתי בדוא"ל אשלח לך דפי אינפורמציה שכוללים את "רשימת התרופות האסורות למיאסטניה" אתה יכול בכל הזדמנות לפנות אלי בדוא"ל (הכתובת נמצאת באתר) או טלפונית 09-7727060 בבקשה להימנע בין השעות 14:00 עד 17:00 (מנוחת צהריים)

שלום יצחק, בכדי לשלוח לך את "רשימת התרופות האסורות למיאסטניה" עלי לקבל ממך כתובת דוא"ל שדרכו אני יכול לשלוח לך את הרשימה עד כה לא קיבלתי ממך תגובה

07/01/2021 | 08:03 | מאת: רחלי

האם תרופות נגד חרדה ודיכאון "סרוקסט" ו" מירו " ביחד 65 מ"ג יכולות להחמיר מיסטניה ??

30/03/2022 | 06:23 | מאת: טובה וכסמן

האם כדור שינה בשם נוקטורנו יכול להחמיר בעיות עיניים אצל חולי מיאסטניה גראביס

20/09/2023 | 00:31 | מאת: עירד

האים סקסנדה להורדת משקל מותר ?

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס