כאבי חוט שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/06/2009 | 12:29 | מאת: רוחמה

שלם רב, לפני 7 שנים עברתי ניתוח להסרת מינינגיומה בT6-T8 בשנת 2007 עברתי ניתוח שני לפתיחת ההדדבקויות שנוצרו במקום הניתוח, מאז מצבי הוחמר מאד הן מבחינת כאבים בכל הגוף בעיקר בפלג גוף תחתון. וגם אני מתקשה בהליכה ומתנועעת עם הליכון וכסא גלגלים. ב--MRI האחרון שנעשה ב-08 נמצא כי קיימת נפיחות בחוט השדרה,כמו כן גם התדבקויות,ונוזל סמיך. אני מבקשת את חוות דעתך בנושא. אשמח להתקבל אצלך בדחיפות בגלל מצבי הנואש אני צועקת ה צ י ל ו. בתודה רוחמה

שלום רוחמה, מדובר במקרה לא פשוט. אשמח לבדוק אותך ולראות את ה MRI, ניתן ליצור איתי קשר דרך המחלקה הנוירוכירורגית בבילינסון. ד"ר שלמה דוידוביץ

14/03/2010 | 14:31 | מאת: רוחמה

בעבר כבר ביקרתי אצלך כאשר המצב היה פחות חמור מעכשיו, ולא נמצא פתרון. נאמר לי כי אפשר לשאוב חיצונית את שנוזל האם אתה מכיר נמצב כזה? ךהלן המימצאים של ה-MRI שבוצע לפני שבוע בבדיקתMRI הבדיקה בוצעה בערכע T1 T2 TSE אקסיאלי סגיטלי עם ובלי חומר ניגוד התויה קליני סירינקס לאחר ניתוח מינינגיומה ממצאים מודגם תהליך אספנסילי עם שינוי בולט וסירינקס הסירינגס גדל התהליך לא השתנה משתרע בין D4-D6 הרושם שהחוט נראה מעט תפוח מאשר בבדיקה הקודמת אך סך התהליך משתרע בין D4 ל-D6 הרשום הוא שהתשליך הינו סירינקס שגדל. אין עדות להאדרה פתולוגית מודגמים שינויים פוסט ניתוחיים עם האדרה דוראלית באזור זה ללא שינוי. אבקש לקבל דעתך מה עושים הכאבים בלתי ניסבלים בכל הגוף. מהמותניים עכוז בטן רקטום ורגלים. מטופלת במתדון אופטלגין וואבן. תודה מראש רוחמה

09/08/2009 | 12:20 | מאת: מוטי ניב

לדר שלמה דוידוביץ שלומות. בגיל 12 עברתי ניתוח בעמוד השדרה התחתון L3 וL4 כתוצאה מגידול אשר גרם לי לכאבים וכמעט שיתוק ברגל שמאל. בעיכבות הניתוח קיבלתי במשך 6 חודשים הקרנות מסוג קובלט וכיום בגיל 54 אני סובל קשות מזרמים ברגל ימין יכולת הליכה מוגבלת של מאות מטרים וכאבים בגב תחתון.אשמח לדעת האם סוג טיפול זה מתאים לבעיה רפואית כמו שלי. בכבוד רב מוטי ניב

06/09/2009 | 17:40 | מאת: א. קורן

אמי בת ה-88 סובלת מזה כמה שנים מהצרת תעלת עמוד השידרה. התופעה הולכת ומחמירה ולאחרונה היא מחפשת ספסל לשבת אחרי 2-3 צעדים וכן סובלת מכאבים עזים ובלתי פוסקים המקרינים לאגן ולרגל. האם ניתוח מסוג זה שאתה מתמחה בו (אנדוסקופי) יכול להתבצע באשה בגילה? אני זקוקה נואשות לעזרה בשבילה. תודתי מראש

14/03/2010 | 12:21 | מאת: יעל הלפרין

אני בת 65.אובחנה אצלי פריצת דיסק.סובלת מכאבים עזים כשנתיים.טופלתי גם במרפאת כאב ע ,י זריקה אפידורלית.מעוניינת בטיפול החדשני שלך כי הכאבים הם ללא נשוא.אשמח לקבל פרטים איך אפשר לקבל תור אליך.אני תושבת הצפון וחברת קופת חולים כללית בתודה יעל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק