המשך תשובה לשאלתך - חשוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/04/2013 | 16:28 | מאת: דני

הייתי אצל נוירולוג בכיר ויש לי תחושה שהכיוון שאיתה התחילו, שאר הרופאים חופרם שם ללא כול מוצא. ולכן אני מתחיל לחשוב שאולי מפספסים את הבעיה של והיא בכלל נובעת מהצוואר ומהגב שלי. הרי התשובה של הEMG ידיים + רגליים יצאו לא תקינות כפי שציינתי: ידיים:'רדיקולופטיה צווארית בגובה C67 דו צדדית בולטת יותר מימין' וברגליים:רדיקולופטיה בגובה S1 דו צדדית' -מה ה אומר? אין לזה שום משמעות??

יתכן ובעבר היו לך פריצות דיסק שגרמו לחבלה עצבית. אין דרך ניתוחית לטפל בכך או טיפול תרופתי שיכול לשקם פגיעה עצבית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק