כאבים עזים בגב תחתון הולכת קפופה ביותר מהכאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/04/2013 | 07:39 | מאת: תקו

שלום דר' הממצאים לפי תוצאת CT ספונדילוליזיס עם ספונדילוליסטזיס של L4 על L5 נצפתה עקמת מותנית קעורה לימין בגובה L4-L5 המרווח הדיסקלי מוצר, קיים בלט אנולוס אחורי משיק לשק התקאלי בגובה L5-S1 בלט דיסקלי משיק לשק התקאלי השאלות הם: 1. האם ניתוח אינדסקופי שאתה מבצע יכול לעזור לי או חובה ניתוח קיבוע? 2. האם טיפול באפוסתרפיה יכול לעזור לי להפחית את הכאבים? 3. אם טיפול במסג יכול להקעל עלי את הכאבים אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה תקוה

1) אם מדובר בכאבי גב בלבד אז כנראה קיבוע 2) שווה לנסות 3) לא יפתור את הבעייה בבקשה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק