החמרה במצב לאחר ניתוח למיניקטומי L5-S1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/12/2012 | 17:26 | מאת: רמי

שלום רב... שמעתי עליך הרבה לטובה וזו הסיבה שאני פונה אליך.. השאלה היא אם עברתי ניתוח למיניקטומי בחוליות L5-S1 וישנה פריצה חוזרת באותו גובה האם ניתוח אנדיסקופי יעזור לי ואם יש לי פריצה במקום אחר בחוליות אחרות האם אני יכול לעבור ניתוח אנדיסקופי שאתה מבצע . אודה לתשובתך.

באופן כללי כן, תלוי כמה זמן אתה סובל ובממצאי ה MRI.

16/12/2012 | 17:49 | מאת: רמי

ד"ר שלמה שלום... בהמשך להודעה שלך קודם כל מודה לך על ההתייחסות ... עברתי בדיקת MRI עמוד שדרה מותני השבוע והייתי אצל המנתח שאמר כי באותו מקום שבוצע הניתוח L5-S1 באותה גובה יש בלט חדש שלוחץ על שורש העצב.. הוא אמר כי עלי לעבור הידרותראפיה ו]יזיותראפיה ולהיות עם חגורת גב למש חודשיים ויש מצב שהעצב ישתחרר ולא אצטרך ניתוח נוסף ואמר כי במידה ואני אצטרך אז יעשה לי שאיבת דיסק.. השאלה היא : 1. האם בלט דיסק חדש באותו מקום של הניתוח יכול להיעלם או להשתחרר . 2. האם ניתן לעשות שאיבת דיסק . 3. האם ניתן לעשות ניתוח אנדיסקופי שאתה מבצע. 4. אודה לך על תשובה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק