בלט דיסק l5- s1. מרותקת למיטה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/02/2020 | 12:10 | מאת: עופרה

חודש ימיים הולכת בצליעה. אך, חלה החמרה ואני מרותקת למיטה שבוע ימיים, לא מצליחה ללכת או בקושי לשבת. לפני, הייתי הולכת בצליעה. יש לי בלט דיסק דיפוזי עם לחץ משמעותי על העצבים. ובלט דיסק l4-l5. אורטופד שהייתי אצלו אמר לי שעלי לקחת אוגמנטין חודש ימיים היות וכנראה יש לי דיסקיטיס (זיהום) או דיסקוטיה ניוונית ושלח אותי לmri. ממתינה כרגע מרותקת למיטה בקושי יכולה לקום. לוקחת אנטיביוטיקה כבר 3 ימיים. מה עלי לעשות???? בבקשה הכוונה

על מנת לעשות אבחנה של דלקת זיהומית של הדיסק, יש לבצע MRI ובדיקות דם שיעידו על זיהום.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק