פריצת דיסק +הקרנה לרגל ימין+נימול

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/10/2019 | 21:53 | מאת: מאי

סובלת כעשור מפרצת דיסת בגב תחתן עם הקרנה לרגל בעבר התקפים של 3-4 בשנה למשך שבוע טיפול אתפון זליייר רוקבט בשנתיים האחרונות התקפים למשך שבוע אחת לחודש חודש מזה שנה וחצי מטופלת מרפאת כאב סריקות לעמוד השידה וכן גלי רדיו ללא שיפור במקהיל מקבלת אתופן לעקה טרמדקס (סימבלטה לא עשה טוב ) מאוגסא האחרון סובלת מכאבים עזים מוגבלות בתנועה מצב גוףs לפני כשבועים רגל ימון החלה להרדם מהברך ועד האצבעות בכול מיני מצבים עמידה נהיגה ישיבה ובשבע האחרון נוסף בשעות הלילה כאב חד מאגן ובירך ואי יכולת לשכב על הצד אשמח לעזרה יעוץ מה אומר מה ניתן לעשות במצב של פריצת דיסק כדורים לא עוזרים תודה

לבצע MRI ולהגיע ליעוץ עם אפשרות לניתוח

10/10/2019 | 07:22 | מאת: מאי

תודה ממתניה ל MRI חוזר הקודם היה לפני כ5 שנים אשמח לשמע על ניתוח מה התהליך איך במתבצע החלמה תודה

כשנגיע לגשר נחצה אותו, כל מקרה לגופו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק