זעזוע מוח ומיגרנות - שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/09/2019 | 22:39 | מאת: שלי

שלום רב, בת 39. לפני כשנה סבלתי מזעזוע מוח, ללא אובדן הכרה. סבלתי מבחילות, סחרחורות וכאבי ראש במשך חודשים ארוכים. בהמשך התגלו בלטי דיסק ואני סובלת מגב תפוס וכאבי גב. כמו כן, סבלתי מורטיגו חמור ומיגרנות. אני סובלת כיום ממיגרנות קשות ותחושה של עין תפוסה, במהלך כל החודש כמעט ( לפחות שבועיים מתוך החודש) חשבתי שזה קשור למחזור החודשי, אבל אני רואה שאין עקביות של המיגרנות. פרופיל הורמונלי תקין. יש שבועות של רגיעה ואז התפרצות נוספת של מיגרנות אינטנסיביות. ב MRI עמוד  שדרה צווארי התגלו מספר בלטים, אחד מהם נושק לחוט. ביצעתי mri מח ללא חומר ניגוד ויצא תקין. שאלותיי: האם MRI מח ללא חומר ניגוד נותן מידע מספק? האם גידול היה נראה ב MRI על אף שהתעקשתי לא להשתמש בחומר הניגוד? אילו בדיקות המשך אוכל לעשות? לאיזה מומחה עליי לפנות? האם התוסף בן חרצית יעיל למיגרנות? בקרוב אני אמורה לעבור טיפולי שימור פוריות, הכוללים גירוי שחלתי באמצעות הורמונים. האם לאור מצבי יש קונטרה אינדיקציה? תודה רבה, שלי

מדובר בתחום של מיגרנות ולא כל כך של עמוד השדרה. תמיד מומלץ לעבור MRI מוח עם חומר ניגוד. ממליץ לך לפנות לנוירולוג מומחה למיגרנות .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק