כאבי צוואר - חוליות C5-6-7

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/09/2019 | 13:22 | מאת: רונה

שלום רב ד"ר אני סובלת מעל 3 שנים מכאבי צוואר, בחצי שנה האחרונה הכאבים החריפו. מטופלת בפיזיותרפיה אבל לא עוזר. בצילום רנטגן שעשיתי לאחרונה הודגמו שינויים ניווניים במרווחים הדיסקליים C5-6-7. המליצו לי על רפואה משלימה: דיקור ואוסטיאופד. אודה להתייעצותך בנידון. רונה

22/09/2019 | 13:42 | מאת: רונה

שכחתי לשאול, אם מותר לי להתאמן ומה לא כדאי לי לעשות. כרגע אני הולכת לפילאטיס ואימון אירובי ללא משקולות.

ממליץ על אוסתאופתיה, להמנע מקפיצות וריצות, כל שעה במשרד התעמלות דקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק