פריצת דיסק- כאב באגן מקרין לרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/09/2019 | 11:03 | מאת: טל

היי, התחיל לי כאב גב תחתון בצד ימין, יום אחרי עבר הכאב לאגן ימין, הכאב נמשך והקרין לרגל ימין עד הכף רגל. הייתי אצל אורתופד ואמר שכנראה יש פריצת דיסק. עשיתי רנטגן- הכל תקין, עוד שבוע יש לי ct. אני לוקחת כבר שבועיים ארקוקסיה 90 מ"ג. קראתי שמאוד מומלץ לשתות משקה כורכום.. השאלה שלי- האם זה בסדר לשתות את הכורכום כשאני על ארקוקסיה? אשמח לתשובה, תודה רבה ושנה טובה :)

למרות שאיני מומחה לכורכום, לא נראה לי שתהיה בעייה, תתייעץ עם הרוקח. עדיף לבצע MRI ולא CT לצורך אבחון פריצות דיסק.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק