פיצת דיסק-טיפול מומלץנ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/09/2019 | 00:03 | מאת: יעקב

לפני 4 ימים חטפתי כאב חד ומפלח בגב התחתון כשהתכופפתי. מאז יש לי כאבים בגב תחתון, ולפעמים למעלה יותר, בישיבה ובהליכה. יש לי כאב/זרמים/עקצוצים ברגל ימין אבל לא משהו חריף. כשאני מרים את רגל ימין לכיוון הבטן תוקף אותי כאב חד בגב תחתון. כשאני הולך נדמה לי שאני מרגיש חולשה ברגל ימין . לקחתי אדוויל ומשחת וולטרן פורטה שלא עזרו והתחלתי לקחת אטופן. האם זו פריצת דיסק ? האם צריך ניתוח ? האם לשכב או להתהלך כמה שיותר ? האם שחייה מומלצת ? תודה

כדאי שתבדק אצל מומחה עמוד שדרה. יתכן ומדובר בפריצת דיסק ויתכן ויעבור עם טיפול שמרני.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק