בידקת emg בעקבות כאבי גב איומים ולא מוגדרים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/09/2019 | 14:15 | מאת: 😊

לאחר כאבים בלתי נסבלים נשלחתי ועשיתי בדיקת emg ואלו התוצאות אשמח שתעזור לי להבין מה זה אומר סיכום בדיקת עצבים כולל גלי F תקינה אין עדות לפולינוירופתיה או נוירופתיה פריפרית אחרת בבדיקת שרירים במחט יש עדות לרדיקולופתיה מותני L4-L5-S1 דו צדדי ללא דנרבציה פעילה לתשובתך אודה

תשובה לא ספציפית שאינה מסבירה את כאבי הגב. עדיף לבצע CT או MRI ע"ש מותני

17/09/2019 | 14:28 | מאת: 😊

אז מה זה בעצם מסביר לגביי חוליות L4-L5-S1 לא מצליחה להבין לתשובתך אודה מאוד

כאבי הגב באים מהשינויים במבנה החוליות/דיסקים ולא קשורים לממצאים ב EMG . EMG מנטר פעילות עצבית-שריר המשליכים בד"כ לרגליים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק