בלט דיסק וספונדילוליזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/09/2019 | 18:10 | מאת: דביר

לפני כשבעה חודשים החלו כאבים חזקים באמצע הגב במהלך שירותי הצבאי (משרת בתור טען בשיריון). עם הזמן התחלתי להרגיש גם נימולים בכף רגל בעיקר בסביבת הבוהן והאצבע וקצת מתחת. עשיתי בדיקת סיטי שראו בה ספונדילוליזיס מחוברת דוצ בl5 משמאל ועוד 3 בלטים (l3-l5).. כשהלכתי לדוקטור פרידמן מומחה גב טען כי יש לי פריצת דיסק ב l2 l3. בנוסף לכך אני שם לב כי הרגליים נרדמות כשאני עושה מתיחות מסוימות ויש לי כאבים חזקים באמצע הירכיים (שניהם) ובעיות בכיפוף קדמי ואחורי.. פיזיותרפיה לא עוזרת.. הרופא הגדודי טוען כי אין קשר בין התחושות בכפות רגליים וירכיים לבין הפריצת דיסק/ספונדילוליזיס. מה אתה חושב?

02/09/2019 | 18:23 | מאת: דביר

בנוסף לכך אני משלשל כבר חודש וחצי ופעמיים ראיתי דם בצואה.. האם זה קשור?

יתכן ויש קשר. הדבר דורש בדיקה

אין קשר לשלשולים דמיים, דורש בדיקת כירורג מומחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק