כאבי גב תחתון וגב עליון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/08/2019 | 22:51 | מאת: גידעון

אני סובל מבלטים בגב תחתון l 345 ובקע ב l5S1 עם כאבים בירך ימין.אני עוקב אחרי ההופעות שלך בתקשורת.וגם עפי התשובות שלך לשאלות בפורום שלך.שבו אתה מבהיר שאתה מבצע ניתוחים מזעריים אשר אפשר לפתור בעיות גב באחוזי הצלחה גבוהים ובזמן קצר של ימים ולפעמים שעות . שאלתי היא מדוע לא מבצעים ניתוחים כאלה לכל אלה אשר סובלים מבעיות גב כדבר בשגרה .במקום לתת לאלה הסובלים מכאבי גב לעבור שבעה מדורי גיהנום.במקום לבצע ניתוחים זעירים אשר פותרים את הבעיה בזמן קצר .ולחסוך מהחולים ומבני משפחה סבל מתמשך ?

שאלה מצויינת. לא כל מצב ניווני או פריצת דיסק מצדיקים ניתוח גם אם זעיר כי ברוב המקרים הגוף "מסדר" את הבעייה. אם מגיעים לצורך בניתוח אז בוחרים בשיטה זו או אחרת. כמובן שתמיד צריך לשקול ביצוע ניתוח זעיר תחילה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק