כאבים בכתף וזרוע ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/06/2019 | 12:10 | מאת: איתי

שלום רציתי לדעת בבדיקת EMG אפשר להבחין בבעיה שלא הבחינו בmri? שאלה נוספת אם יש בלט קל בדיסק c-4 c-5 וחוליה אחת גלשה לשנייה קל והיצרות תעלות מינימלית ישנם כאבים. התחלתי פיזיותרפיה הכאב והבעיה יעלמו או יקל עליהם ? אם בעבודה היום יומית בעבודה העבודה כרוחה בהרמת שקים של 25 ק"ג הבעיה תישאר/תחמיר?

כן, אם ישנה פגיעה עצבית לא רואים ב MRI ורואים ב EMG. כדאי שתפנה לרופא תעסוקתי עם הממצאים. פיזיותרפיה יכולה להקל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק