זריקה אפידורלית תחת שיקוף בחוליה l4l5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/06/2018 | 22:07 | מאת: ירדנה

הזרקה אפידורלית תחת שיקוף ירדנה 17/06/18 20:35 שלום לך דר ברצוני לשאול יש לי 3 פריצות דיסק אם לחץ על הדק התקאלי היה לי כאב חזק בדרגה 10 ומעלה עם הקרינה לרגל שמאל במשך 3 חודשים והגעתי לערפאת כאב שהפנו אותי לזריקה אני אמורה לעשות זריקה תחת שקף של סיטי כיום הכאב פחת בהרבה אין הקריה לרגל רק כאב קצת בגב תחתון האם כדאי לעשות את הזריקה למרות שהכאב החזק נעלם האם זה יכול להרע את מצבי תודה ירדנה

זריקה היא פעולה פולשנית עם סיכונים מסויימים, אם הכאב ברגל חלף ומצבך לא קריטי ניתן לוותר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק