בדיקת EEG לא תקינה- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/04/2014 | 14:07 | מאת: אבי 31

בת 30 (אחות במקצועי...)סובלת מ IGA נפרופטי. נוטלת טריטייס 7.5 מ"ג להפחתת פרוטאינוריה. כמו כן סובלת שנים ממיגרנות שטופלו בטריפטנים (אימיטרקס), לאחר מכן הומלץ לי על ביטא בלוקר (ובגלל תופעות הלוואי לא ניסיתי. כעת משתדלת לטפל רק באופטלגין. בשנה האחרונה סובלת מסחרחורות וכן מתחושת "התנתקות" לא מעט פעמים. יש לציין כי אני בהכרה, ללא פרכוסים כלל אבל לתחושות הללו של סחרחורות והתנתקויות מלוות מעין נקודות שחורות בעיניים וטישטוש ראייה. במידה ואני בהליכה ופתאום תופס אותי התקף כזה אני עוצרת במקום ואז חוזרת לשגרה. אצל רופא א.א.ג נשלל הכל. הייתי אצל נוירולוג שהפנה אותי לבדיקת EEG אבל התור אליו רק עוד 10 חודשים. בדיקת ה EEG יצאה לא תקינה להלן התשובה: "רקע בלתי סדיר, סימטרי, מורכב מפעילות אלפא 10 מ/ש, הנחסמת בפקיחת עיניים. אין שינוי בנישום יתר ולא בגירוי לאור. לאורך הרישום נצפו התפרקויות זיז גל איטיות וכן נרשמה התפרקות כללית של זיזים". בכל אופן הייתי שמחה לשמוע את דעתך בנידון וגם להבין יותר לעומק את פיענוח הבדיקה. כמו כן שתאמר לי האם עלי לנסות להקדים את התור או ללכת לרופא פרטי או שזה סובל דיחוי. תודה רבה. תשובת הבדיקה היא: לסיכום: תרשים לא תקין.

17/04/2014 | 21:26 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני לא מכיר שום נוירולוג שהתור אליו 10 חודשים. אין דבר כזה ואם יש תחפשי נוירולוג אחר. תשובות ה EEG עשוייה להעיד על אפילפסיה שדורשת טיפול ועלייך להגיע לנוירולוג ללא כל דיחוי

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח